Een greep uit de reacties van klanten:

JewelStyling gaf mij waardevol advies in mijn zoektocht naar een geschikt juweel . Dankzij Miekes geduld en kennis creëerden we een verbluffend juweel voor mijn verloofde. Absoluut een aanrader!

Harold en Sandra, Bonheiden

Als je op zoek bent naar een originele manier om je geliefde te verrassen, ben je bij JewelStyling aan het juiste adres. Mieke neemt de tijd om naar jouw verhaal te luisteren.  Het eindresultaat is een uniek en tijdloos juweel.

Chloé, Lier

Dankzij JewelStyling was het mogelijk om het juweel waarnaar ik al een hele tijd zocht te verwezenlijken.  Ik wist perfect wat ik wou maar kon het nergens vinden.  Met Mieke kon ik mijn wensen bespreken en zij ontwierp een adembenemende ring.  Dit had ik nooit durven dromen. Het resultaat overtreft mijn stoutste dromen.

Martin, Hever

De samenwerking met Mieke was zalig! Ze neemt de tijd om naar je verlangens te luisteren en geeft professioneel advies.  Haar collectie edelstenen is adembenemend en door het gevarieerde aanbod is er voor ieder wat wils.
Dennis en Carla, Gent

De oorringen die we samen creëerden zijn een erfstuk dat ik aan mijn dochter zal doorgeven.  Het is een tijdloos setje met een persoonlijke betekenis voor mij en mijn dochter.

Emily, Ukkel

De unieke en persoonlijke aanpak van JewelStyling draagt bij tot een intense beleving van het creatieve proces.  Je weet en voelt dat jouw droomjuweel met aandacht en liefde tot stand is gekomen.  Mieke weet als geen ander jouw verhaal in het ontwerp te verwerken.

Viona, Bergen

De edelstenen zijn zorgvuldig geselecteerd én van hoogwaardige kwaliteit.  Mieke gidste mij geduldig en gepassioneerd door het creatieve proces en liet mij kennismaken met tal van mogelijkheden.  Met volle overtuiging raad ik JewelStyling aan.

Joachim, Breda

Mieke luistert naar je wensen en vertaalt ze feilloos in een unieke creatie.  Elke dag geniet ik van een juweel dat symboliseert hoe ik in het leven sta.

Helena, Lier

Onze verlovingsring is een wonderlijke edelsteen omgeven door diamanten in een sierlijk, tijdloos ontwerp.  JewelStyling geeft vakkundig uitdrukking aan luxe.

Sebastien en Maëlle, Schilde

Luxe is eerder een talent dan een levensstijl.  En dat straalt Mieke uit en geeft ze vorm in haar ontwerpen.

S. Van Petegem, Mechelen

Warme, vriendelijke en professionele service met een prachtig eindresultaat.  Het is zoveel meer dan we durfden dromen.

Frank en Els, Mechelen

Al jaren was ik op zoek naar een juweel dat bij mij past.  Bij JewelStyling kon ik rekenen op professioneel advies.  Het design is een perfecte vertaling van mijn wensen. Mijn droomcreatie draag ik dan ook met enige trots.  De vele positieve reacties van vrienden vervullen mij keer op keer met een warm gevoel.  Dank je Mieke!

Hannah, Leuven

De selectie edelstenen is beeldschoon en de creatie is verbluffend.
Wij zochten een persoonlijk juweel en kregen een uniek stuk.
Dank je Mieke!

Elisa en Mark, Zonhoven

Mieke voelde feilloos aan waarnaar ik verlangde.  Haar warme maar professionele aanpak draagt bij tot een persoonlijke beleving van de creatie.  Ik draag mijn juweel én koester de symboliek.

Veerle, Keerbergen

Het doel was om mijn vrouw op een originele, romantische manier te verrassen.  Met CandlelightDiner is dit gelukt!  Mieke betrok ons op een vlotte manier bij het creatieve proces.  Het eindresultaat is betoverend: een padparadscha safier verwerkt in een ring.  Exclusief in alle opzichten.

Joost en Amber, Hasselt

JewelStyling is een aanrader voor al wie van houdt van exclusiviteit en authenticiteit voorop stelt.

Gunther, Watermaal-Bosvoorde


Klasse! JewelStyling staat inderdaad, voor luxe, authenticiteit en beleving.

Frederik en Annabelle, Heverlee

Voor de twintigste verjaardag van onze dochter zochten we een apart ontwerp.  De frisse en jonge ideeën van Mieke haalden ons over de streep.  Onze dochter schittert in een creatie van JewelStyling.

Gerlinde en Luc, Berchem

JewelStyling
JewelStyling