Een greep uit de reacties van klanten:

Het was een onvergetelijke avond! Bubbels, delicatessen, vriendschap én edelstenen. ‘De Huiskamerjuwelier’ schenkt een vleugje ongedwongen luxe en borrelt het verlangen naar meer aan. Wij gingen ervoor en onze sieraden herinneren ons aan wie we zijn en wat we voor elkaar betekenen.

Selma, Hilde, Liesbeth, Tess, Greet, Helena en Mounia, regio Antwerpen

Mieke luistert naar je wensen en vertaalt ze feilloos in een unieke creatie. Elke dag geniet ik van mijn juweel dat symboliseert hoe ik in het leven sta.

Helena, Lier

Onze verlovingsring is een wonderlijke edelsteen omgeven door diamanten in een sierlijk, tijdloos ontwerp. JewelStyling geeft vakkundig uitdrukking aan luxe.

Sebastien en Maëlle, Schilde

Luxe is eerder een talent dan een levensstijl. En dat straalt Mieke uit en geeft ze vorm in haar ontwerpen.

S. Van Petegem, Mechelen

We enjoyed the adorable charm and love the final authentic design.

Harold and Chris, Bruxelles

Al jaren was ik op zoek naar een juweel dat bij mij past. Bij JewelStyling kon ik rekenen op professioneel advies. Het design is een perfecte vertaling van mijn wensen. Mijn droomcreatie draag ik dan ook met enige trots. De vele positieve reacties van vrienden vervullen mij keer op keer met een warm gevoel. Dank je Mieke!

Hannah, Leuven

De selectie edelstenen is beeldschoon en de creatie is verbluffend.
Wij zochten een persoonlijk juweel en kregen een uniek stuk.
Dank je Mieke!

S en B uit Kapellen

De selectie edelstenen is beeldschoon en de creatie is verbluffend. Wij zochten een persoonlijk juweel en kregen een uniek stuk. Dank je Mieke!

Elisa en Mark, Zonhoven

Warme, vriendelijke en professionele service met een prachtig eindresultaat. Het is zoveel meer dan we durfden dromen.

Frank en Els, Mechelen

Mieke voelde feilloos aan waarnaar ik verlangde. Haar warme maar professionele aanpak draagt bij tot een persoonlijke beleving van de creatie. Ik draag mijn juweel én koester de symboliek.

Veerle, Keerbergen

Het doel was om mijn vrouw op een originele, romantische manier te verrassen. Met CandlelightDiner is dit gelukt! Mieke betrok ons op een vlotte manier bij het creatieve proces. Het eindresultaat is betoverend: een ster… verwerkt in een ring. Exclusief in alle opzichten.

Joost en Amber, Hasselt

JewelStyling is een aanrader voor al wie van houdt van exclusiviteit en authenticiteit voorop stelt

Gunther, Watermaal-Bosvoorde

Klasse! JewelStyling staat inderdaad voor luxe, authenticiteit en beleving

Frederik en Annabelle, Heverlee

Voor de twintigste verjaardag van onze dochter zochten we een apart ontwerp. De frisse en jonge ideeën van Mieke haalden ons over de streep. Onze dochter schittert in een creatie van JewelStyling.

Gerlinde en Luc, Maastricht