Artikel Golf in Style by EVE DAENEN

Lees hier het volledige artikel

Videoproductie door KanaalZ

Artikel verschenen in Myx magazine: https://myxmagazine.be/adverteerder/jewelstyling/

Schenk een exclusief en persoonlijk juweel met JewelStyling

Een kostbaar en tijdloos sieraad is een van de mooiste cadeaus die je je geliefden kan geven. Het is dan ook een blijvende herinnering aan de belangrijke momenten en dierbare personen in je leven. Mieke Van Beersel, zaakvoerster van JewelStyling, maakt er haar missie van om uitzonderlijke juwelen te ontwerpen die je voor altijd koestert.

JewelStyling

Een persoonlijke aanpak

Bij JewelStyling kan je terecht voor unieke, high end juwelen die perfect bij je passen. Ontwerpster Mieke Van Beersel gelooft dan ook in een erg persoonlijke aanpak. “Tijdens een afspraak met een klant vraag ik naar hun specifieke wensen en hun stijl. Vervolgens ga ik op zoek naar de juiste stenen of parels en bespreken we samen het ontwerp.” Mieke houdt ook rekening met de toekomstige drager: de kleur van de ogen, de vorm van het gezicht en de lichaamsbouw om tot een resultaat te komen dat de verwachtingen van de klant overtreft. Dit wordt eerst in 3D gemaakt zodat je vooraf een correct beeld krijgt van hoe het juweel er zal uitzien. Alle sieraden worden met de hand vervaardigd in 18 karaat goud en zorgvuldig afgewerkt met hoogwaardige stenen en parels, om een superieur resultaat te garanderen. Heb je gouden juwelen die je niet langer draagt? Deze kunnen gebruikt worden om originele oorringen of een exclusieve verlovingsring mee te creëren met een verwijzing naar hun vorig leven.

JewelStyling

Oog voor esthetiek

“Ik ben opgegroeid in een creatief en kunstzinnig gezin met een passie voor schoonheid”, vertelt ze glimlachend. “Mijn meter is 83 en maakt tot op de dag van vandaag nog altijd zeer mooie juwelen. Ze is een inspiratiebron.”

 

 

JewelStyling

Van interieurs naar juwelen

Toch duurde het even voor Mieke zich ontplooide tot jewel designer. Na een eerdere carrière in het onderwijs startte ze in 2015 als interieurstylist en wist ze al snel een bloeiende zaak -InterieurStyling- uit te bouwen. Door haar werk als stylist werd haar voorliefde voor schoonheid nog meer aangescherpt. De liefde voerde haar vervolgens naar het exotische Oman, waar haar oog viel op enkele buitengewone sterrubelieten. . “Als het zonlicht op mijn sterrubeliet schijnt, creëert dit een fonkelend effect, waar ik regelmatig complimenten over krijg”, vertelt ze. Algauw kriebelde het om niet alleen stijlvolle interieurs maar ook elegante juwelen te ontwerpen, en met succes : JewelStyling was geboren.

JewelStyling

Gedreven door passie

“Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken”, zegt Mieke enthousiast. “Het inrichten van een interieur geeft mij vleugels en dat gevoel krijg ik ook bij het ontwerpen van een juweel.” De ontwerpster is gepassioneerd door haar werk en die gedrevenheid zie je dan ook terug in haar verfijnde en hoogwaardige creaties. Haar doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat ze haar professionele dromen kan verwezenlijken. “Mijn levenservaring heeft mij geleerd dat obstakels je sterk maken”, legt ze uit. Die positieve ingesteldheid komt ook terug in haar filosofie over juwelen. “Ik geloof echt in de vreugde die het dragen van een bijzonder sieraad je kan schenken. Daarom hou ik er van om het geluk dat mensen ervaren op verjaardagen, huwelijken of andere speciale momenten te verzegelen met een juweel dat deze emoties vereeuwigd .

JewelStyling

JewelStyling
JewelStyling