U bent hier: home > juwelier Edegem

Juwelier Edegem

Wij zijn niet uw typische juwelier in Edegem. Wij zijn uniek. Wij maken unieke handgemaakte juwelen op maat. Al onze juwelen zijn handgemaakt met 18 karaat goud en hoge kwaliteit kleurstenen, parels en diamanten.

Klassieke ringen, trouwring, verlovingsring, halskettingen, oorringen, oorbellen, colliers, armbanden, manchetknopen, broches, 

Wij tekenen een ontwerp in 3D uit voor uw handgemaakt juweel op maat  zodat u een reëel beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

unieke handgemaakte juwelen op maat

Juwelier Edegem

Juwelier of goudsmid uit regio Edegem gezocht voor exclusieve juwelen op maat?

Exclusieve edelstenen, diamanten, … handgemaakt, uniek, exclusief, … rechtstreeks uit Oman en nu beschikbaar in Edegem.

Unieke handgemaakte juwelen op maat

Ik noem mezelf zeker geen klassieke juwelier of goudsmid, maar eerder iemand die een passie heeft voor schoonheid in het algemeen, en in het bijzonder voor interieurs en juwelen op maat. In Oman ben ik op zoek gegaan naar edelstenen om een juwelenset te ontwerpen om zo ook in België een beetje “O-man” bij me te hebben. Dat ik hiermee in België zoveel succes zou oogsten, had ik nooit verwacht en bracht me op het idee om deze schoonheid te delen. Op deze manier is JewelStyling ontstaan.

In Oman ben ik met heel wat juweliers gaan praten en heb op deze manier een goudsmid en juwelier leren kennen waarmee ik nu samenwerk. Ik realiseer me dat ik dankbaar werk ga doen: andere mensen gelukkig maken met de aanschaf van een juweel dat ze dierbaar gaat worden! En als klanten dit ervaren maakt dit me een blije en dankbare vrouw!

Ik bied mijn diensten o.a. aan voor klanten in regio Mechelen. U krijgt dus een uniek juweel, met exclusieve materialen, gemaakt door een gerenommeerde juwelier uit Oman.

Hoe ga ik te werk?

Op vraag van de klant bespreken we de wensen en ga ik op zoek naar de mooiste edelsteen. Hieruit spruit een uniek ontwerp van een uniek juweel. We bezorgen onze klant een 3D voorstelling zodat deze het exclusieve ontwerp zich kan visualiseren.

Op mijn website laat ik enkele voorbeelden zien, maar alles is mogelijk: andere kleurstellingen of edelstenen.

Elk ontwerp is exclusief, elk juweel handgemaakt

Elk juweel dat er gemaakt zal worden, zal getuigen van een tijdloze elegantie en een “romantisch chique” signatuur. Elk juweel is handgemaakt en daarom uniek.

Elk juweel zal het logo JLB krijgen zodat het zeker niet nagemaakt kan worden.

Een eigen gravure is uiteraard mogelijk en maakt het sieraad nog persoonlijker.

Edelstenen & diamanten

We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen: unieke edestelen zoals toermalijn, aquamarijn, peridoot, amethist, lapis lazuli, granaat, parels…

Deze edelsteen wordt eventueel uitgelicht door diamanten.

Dit zijn dankbare materialen om mee te werken en ze zijn niet te evenaren. De exclusieve materialen worden door onze goudsmid verwerkt in 18 karaat geel-, rosé- of witgoud, met oog voor detail.

Alles is mogelijk

Elk juweel is mogelijk: U kan bij ons terecht voor armbanden, kettingen, oorbellen, ringen, colliers, verlovingsringen, vriendschapsringen, broches, manchetknopen, …

Een exclusief ontwerp voor elke gelegenheid: geboorte, communie, afstuderen, verloving, trouw, huwelijksfeest, jubileum, herdenking, …


Vragen? Graag een vrijblijvende afspraak? Contacteer mij!

WAT DOEN WE NIET? => HERSTELLINGEN VAN JUWELEN

JewelStyling